RETROMOTEUR 2007 te CINEY

RETROMOTEUR   2007 à CINEY

Ziehier enkele foto’s van de Simca-Matra-talbot Club België stand tijdens Rétromoteur te Ciney dat plaatsvond van 26 tot 28 mei 2007.

Dit jaar was het thema « speelgoed natuurlijke grootte » gekozen door onze ondervoorzitter Willy Magelhaes.

Niet zo gemakkelijk zoals gedacht,maar gezien de grote interesse van de kinderen mogen we zeggen dat de opdracht volbracht is.

Een deel van de stand vertegenwoordigde een scalectrix-circuit met 2 wagens gereed om te vertrekken ; de 1200 S van Guy Devillé en de Simca Rallye van Jean-Pol Closset. We konden er ook de telegeleide Matra Rancho van Philippe Neuville zien ; de Aronde Taxi van David Dumont, rechtstreeks vertrokken vanuit de zaak Zonnebloem van Kuifje ; de andere Aronde van Patrick Varley ; de zeer zeldzame Plein-Ciel van André Goyens en de Simca 1000 met pedalen van Charles Leclercq. Er waren ook verschillende mooie loopfietsen alsook een personnage dat op een Simca-baby die in een koets lag paste.

Ten gevolge van de aankondiging dat de nieuwe Franse voorzitter ons zou komen bezoeken, heeft Willy besloten de stand te decoreren met vele blauw-wit-rode balonnen … Maar dit zijn ook de Simca-kleuren…

De Rallye , de 1200 S en de Taxi « Kuifje »

De telegeleide Rancho

De Plein-Ciel en de Simca 1000 met pedalen

De Simca Aronde 9 uit 1953 in concoursstaat.

Date de dernière mise à jour : 05/07/2021

Ajouter un commentaire