Rallye club SimcaMatraTalbot: de “Meiklokjes” rondrit Télévie 2024

Le 28/04/2024 de 09:00 à 17:00

Ajouter au calendrier

Plaquette muget 24

Direct link to the registration form

de “Meiklokjes” rondrit vindt dit jaar plaats op ............ 28 april in Walhain.

Toen het Comité Walhain Télévie ons in 2023 vroeg om ten voordele van hen een oldtimerbijeenkomst te organiseren, hebben we geen seconde geaarzeld. Gezien het succes van het evenement en de steun die we allemaal aan dit goede doel hebben gegeven, hebben we besloten om het evenement in 2024 te herhalen.

Walhain ligt in het geografische centrum van België, waardoor het een ideale plaats is om elkaar te ontmoeten, waar je ook vandaan komt.

De rally staat open voor onze leden, maar ook voor andere eigenaars van oldtimers of uitzonderlijke wagens. Het doel is om zoveel mogelijk deelnemers aan te trekken om het werk van Télévie te steunen.

Onze club zal haar ervaring inbrengen in de organisatie van de rit (uitstippelen van het parcours en opstellen van het roadbook) en het beheer van de inschrijvingen. Het Télévie Comité zal zorgen voor het onthaal, het ontbijt, het aperitief ergens langs het parcours, de maaltijd, de namiddaganimatie en ook de mogelijkheid om gratis in de VIP box een voetbalwedstrijd tussen de clubs van Walhain en Villers-la-Ville bij te wonen (deze wedstrijd kan beslissend zijn voor het eindklassement).

Het is belangrijk om te weten dat onze club al het geld van de inschrijvingen, min de kosten die de club maakt (rallyplaat, ifrais en verkenning), zal schenken aan het Walhain Télévie Comité. Aarzel niet om langs te komen en dit liefdadigheidsevenement te promoten.

We verzamelen om 9 uur op het voetbalveld van Walhain. Daar zullen we ontbijten (mini gebakjes, pistoletjes, ham, kaas, koffie en fruitsap).

Vanaf 10 uur gaan we op pad, voor een eerste afstand van ongeveer 60 km, waarbij we de bezienswaardigheden van de streek bekijken en tegen het einde van de rit stoppen voor een drankje, dat zal worden gecombineerd met een bezoek aan de molen Gustot in Opprebais.

Opprebais mv1ajpg

 

We keren terug naar het vertrekpunt voor de lunch, bereid door het Télévie comité: voorgerecht (frisée met spek), hoofdgerecht (kip suprême met keuze uit 2 sauzen (dragon of peper) en kroketten), dessert.

In de namiddag bieden we, zoals hierboven uitgelegd, ter plaatse animatie en de kans om een voetbalwedstrijd te bekijken voor de fans.

De kosten van dit geweldige dagje uit zijn €50 voor volwassenen en €30 voor kinderen van 12 jaar en jonger. De prijs is inclusief ontbijt, een drankje onderweg, lunch, de rallynummerplaat en het roadbook.

Als je geïnteresseerd bent, vul dan dit formulier in of neem contact met ons op via 0477/420515 of per e-mail info@simcabelgium.be

!!!!!!! deadline 23 april 2024 !!!!!!!!!!!!!! 

Enkel storting op rekening BE10 776-5919138-04 (met Rallye 28/04 erop) is geldig als inschrijving.

SimcaMatraTalbot club België asbl-vzw Chemin Saint-Pierre 43 1400 Nijvel

Jean Dumont 0477/420515
Walhain  Rue Chapelle Saint-Anne 11, 1457 Walhain

 

  • Jean Dumont 0477/420515
Walhain en omgeving Rue Chapelle Saint-Anne 11, 1457 Walhain