Matra Borderline Meeting in Limburg

Le 20/09/2015 à 11:00

Ajouter au calendrier

  • Forest Inn - Swalmen Holland
  • 0 zero !!!

Hallo Simca- en Matra-vrienden , 

zoals al eerder aangekondigd organiseren we op 20 september weer een Matra Borderline Meeting in Limburg. 
De dag zal bestaan uit benzinegesprekken, koffieklets en een rit van ca 65 kilometer door Nederland en Duitsland, waarbij in Duitsland op een traject geen snelheidsbeperking geldt. 
Bijeenkomst 10.00 uur; de start is gepland om ca. 11.00 uur in Swalmen bij Herberg de Bos, Bosstraat 115, 6071PX Swalmen. Swalmen ligt aan de A73 dicht bij Roermond en Venlo.
Tijdens de rit kan ( op eigen kosten ) op diverse plaatsen een lunch genoten worden. 
Er moet deze dag niets; diegenen die geen rit willen rijden, kunnen van de prachtige natuur genieten (kan ook na de rit) waar we starten, kunnen daar ook iets eten en drinken als ze willen en kunnen elkaars wagens / documentatie / foto's /onderdelen enz. enz. bewonderen.
Ter afsluiting van de dag komen we hier weer in Swalmen bij elkaar. 
Kofferverkoop is welkom. 
Toegelaten zijn uiteraard alle type Matra’s ( en hun liefhebbers), maar ook de wagens die Matra onder Renault gebouwd heeft ( o.a. Espace, Avantime) en de derivaten (CG, Bonnet). De Matra-clubs uit België, Duitsland zijn ook uitgenodigd. 
Aanmelden svp via de mail ivm hoeveelheid routebeschrijvingen en reservering parkeerplaatsen. Inschrijfgeld is 0 en er is niets te winnen dan een leuke dag, het versterken van je Matra-netwerk en eventueel dat ene onderdeel dat je net zocht en iemand voor je meegebracht heeft. 

Voor diegenen die op zaterdag al naar Swalmen willen komen zijn er diverse hotels en B&B, in Swalmen en de omringende dorpen Beesel en Asselt, zie ook - Booking.com- 

NB : Deelname geschiedt geheel op eigen verantwoording en voor eigen risico en de verkeersregels dienen ten alle tijden in acht te worden genomen. 
tel. t/m zondag voor informatie : +31 622747813
Hope to see you all !

The Pete

  • +31 622747813
Forest Inn Swalmen Holland