SPA SIX Hours NL

Le 16/09/2017 de 09:00 à 22:00

Ajouter au calendrier

  • Spa Francorchamps
  • bekijk details

SPA SIX HOURS 2017

Op 16 september 2017 zal, op het mooiste F1 circuit ter wereld namelijk Spa-Francorchamps de Spa Six Hours gereden worden. Een spektakel van 650 wagens voor een historische race. Natuurlijk zijn er ook de races van de prototypes en de F1 bolides van de jaren 80 en 90 die nog eens over dit mytisch circuit zullen schuren.

 

De meeting van de Spa Six Hours zal u doen dromen en genieten.

De SimcaMatraTalbot club Belgium vzw-asbl zal die dag ook aanwezig zijn met een stand op de grote oldtimer parking (rechtover de F1 pits en dus naast het circuit). Op onze stand kunnen we u het volgende aanbieden: aperitief, worstenbrood en drank en dit voor de prijs van 5 euro (3 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar).

Indien u de 6 uren van Spa-Francorchamps niet wil missen en gebruik wenst te maken van onze lunch aanbieding vragen wij u, om organisatorische redenen, dit formulier te vervolledigen.

Algemene informatie :

De ingangsprijs voor zaterdag 16 september is 35 euro. Een ticket on line kost 30 euro.

De BFOV geeft zijn leden nog een extra korting van 10 euro zodat een zaterdagticket uiteindelijk 25 euro p/p kost. De kortingsbonnen van de BFOV kan u terug vinden in het BFOV clubblad van augustus.

Uw ingangskaart kan u kopen aan de ingang van het circuit (Source) of via internet.

Uw 1 dag ingangsticket omvat de toegang tot :

  • Het volledige circuit
  • Alle tribunes
  • Alle pits (waar de race wagens zich bevinden) Vergeet uw oordoppen niet !!!!
  • Toegang tot de expositie van classic cars op parking P14
  • Toegang tot het prestigieuse huis van de BFOV
  • Alle races

 

Parking van de oude en moderne wagens :

Met uw oude wagen (ouder dus dan 25 jaar) kan u gratis parkeren op de enorme parking gelegen rechtover de pits. Parking wachters zijn ter plaatse. Er is bewaking op de parking.

Voor moderne wagens zal u ter plaatse een parking ticket dienen te kopen voor parkings die normaliter gelegen zijn aan de “Radillon” (gewoon de parking borden volgen)

 

Programma :

Spa Francorchamps Circuit de Francorchamps,

SPA SIX HOURS